Condens 3000 W Zidni plinski kondenzacijski kotlovi

Sa svojim idealnim dimenzijama 400 x 850 x 370 mm, moderan plinski zidni kondenzacijski uređaj može naći mjesta i u najmanjem stanu. I uz to još uljepšava interijer. Uz to, Condens 3000 W radi gotovo nečujno.

Veliki učinak osunčane perspektive

Condens 3000 W pruža sve prednosti moderne kondenzacijske tehnologije. Što se tiče komfora grijanja, s ovim plinskim zidnim kondenzacijskim uređajem bez sumnje ste na strani dobitnika, jer se u svakom trenutku može kombinirati s Bosch solarnim sustavom.

Kompletno osiguran

Može se dogoditi da djeca iz znatiželje pritisnu jedan ili nekoliko gumbi. Condens 3000 W je najbolje osiguran za takve slučajeve. Jednim pritiskom na tipku možete fiksirati jednom provedena podešavanja. Bez obzira koji ste gumb pritisnuli, zajamčeno vas neće šokirati hladan tuš. Specijalna sigurnosna komponenta ne dopušta nikakve promjene već provedenih podešavanja.

Nepovratna dimovodna zaklopka

Kondenzacijski uređaji Bosch sadrže tvornički ugrađenu dimovodnu zaklopku, te su time već tvornički spremni za sanaciju s korištenjem pretlačnog sustava, odnosno sustava s mogućnošću priključka većeg broja uređaja na jedan dimovod.

Idealan za sve zahtjeve

Condens 3000 W dostupan je kao uređaj za grijanje (ZSB varijanta) i kao kombinirani uređaj za grijanje i pripremu potrošne tople vode (ZWB varijanta). Moderna kondenzacijska tehnologija nenadmašna je svojom niskom potrošnjom i visokim komforom korištenja energije. Zahvaljujući nižim troškovima grijanja, kondenzacijski kotlovi se mogu amortizirati već za nekoliko godina.

Pošaljite upit