Condens 7000 W Zidni plinski kondenzacijski kotlovi

Za sve vrste objekata

Condens 7000 W podjednako je prikladan za nove objekte i projekte modernizacije starijih objekata. Električni priključci su jednostavno dostupni sa prednje strane. Izmjena uređaja se može jednostavno napraviti u nekoliko zahvata . Aluminijsko-silicijski izmjenjivač odlikuje se dobrom vodljivošću topline i može se jednostavno čistiti.

Iznimno tih

Specijalna izolacija čini Condens 7000 W gotovo nepropusnim za buku. Veliki plus za kvalitetu življenja i stanovanja!

Regulirana potrošnja struje

Unutar Condens 7000 W nalazi se kondenzacijski sustav najnovije generacije. I još jedna posebnost – regulirana optočna crpka. Za razliku od nereguliranih crpki sustava grijanja, regulirana optočna crpka svoj učinak automatski prilagođava učinku grijanja. Optočna crpka u privatnoj kući troši gotovo 10% sveukupne električne energije, pa se takva ušteda brzo osjeti.

Gotovo kao svemogući uređaj

Sa Condens 7000 W u svakom trenutku možete uživati u čistoj toplini grijanja. Ili ga možete paralelno koristiti za pripremu tople vode, što je omogućeno integriranim protočnim principom rada. Za još veći komfor potrošne tople vode, Condens 7000 W može se kombinirati sa zasebnim spremnikom tople vode ili u kombinaciji sa Bosch solarnim sustavom.

Pošaljite upit