Električni konvektor Heat Convector 4000

Jednostavno udobno

S električnim konvektorima marke Bosch možete udobno grijati svugdje u kući – uz postojeće grijanje kao i u slučaju da nema postojećeg grijanja. Regulator temperature u prostoriji s adaptivnim prilagođavanjem načina rada grijanja osigurava ugodnu toplinu u vašem domu. Dodatno uz individualno podesiv tjedni program moguće je funkcijom tajmera kratkoročno i prilagodljivo upravljati programom grijanja.

Jednostavno učinkovit uređaj

Zahvaljujući svojim programima grijanja električni se konvektor može prilagođavati individualnim potrebama i temperaturama.

Jednostavno korištenje

Možete konvektor lako i jednostavno podešavati putem elektroničkog LED-prikaza i time osigurati atmosferu za ugodni osjećaj.

Jednostavna montaža

Uređaj se lako i jednostavno montira na zidu. Sigurno i čvrsto postavljanje konvektora na podu omogućuju nožice kao pribor.

Jednostavno sigurno

Zaštita od pregrijavanja i osigurač za djecu jamče siguran rad u svako vrijeme. Zahvaljujući zaštiti od prskanja vode, električni je konvektor idealno prikladan za kupaonicu. U slučaju da se uređaj prevrne kod primjene kad je postavljen na pod, uređaj to automatski prepoznaje i isključuje se.

Pošaljite upit

  Kategorija: Oznaka:

  Opis

  • Na raspolaganju su varijante s različitim kapacitetima grijanja (500 – 2500 kW)
  • Jednostavno korištenje
  • Željena temperatura podesiva od 12 do 28 °C sa zaštitom od mraza 7 °C
  • U slučaju naglog pada temperature u prostoriji, uređaj se automatski isključuje funkcijom prepoznavanja otvorenog prozora.