Električni kotlovi Tronic Heat 3500

Jednostavno besprijekoran

Jednostavne stvari čine život lagodnim. Imajući na umu ovo geslo, Bosch je za vaš dom razvio Tronic Heat 3500 električni kotao za centralno grijanje. On udobno grije vaš stambeni prostor i opcijski priprema toplu vodu za vaše potrebe. Jednostavno se instalira i s njim upravlja. Još jedna prednost u njegovu korist je elegantni dizajn.

Primjena

Ako će ovaj električni kotao biti jedini izvor toplinske energije u sustavu grijanja, Tronic Heat 3500 s ekspanzijskom posudom i ErP optočnom crpkom koja štedi električnu energiju on je za vas najbolji izbor. Idealno je rješenje za projekte modernizacije instalacije grijanja i za opremanje novih stambenih prostora.

Inteligentna elektronika i visoki faktor udobnosti

Intuitivna koncepcija upravljanja jednostavna za posluživanje. Pregledna upravljačka ploča instalirana na dostupnom mjestu, s gumbima i grafičkim zaslonom, jednostavna za posluživanje i svaka se operacija posluživanja jednostavno izvodi.

Uživajte u prednostima

Bosch kvalitetan električni kotao odlikuje se brojnim detaljima. Npr. ovaj električnih kotao tih je gotovo kao šapat i jedva se čuje dok radi. Ugrađena elektronika jamči podjednaku raspodjelu toplinske energije do svih radijatora, a time se postiže njegov posebno dugi radni vijek trajanja.

Pošaljite upit

    Kategorija: Oznaka: