Solarni kolektori Solar 8000

Kompaktne dimenzije

Solarni kolektor Solar 8000 TV sastoji se od šest cijevi ukupne površine aperture od gotovo 1 m2. Kompaktnih je dimezija pa omogućava optimalno iskorištenje postojećih površina krova. To znači da se ovi solarni kolektori mogu prikladno iskoristiti i na skučenim prostorima na malim krovovima i pročeljima zgrada.

CPC zrcala

CPC zrcala (Compound Parabolic Concentrator) omogućuju iskorištenje i sunčevog zračenja koje nema direktan upadni kut na apsorber, reflektirajući ga usmjereno na apsorber. Time ostvaruju visoku energetsku učinkovitost kolektora i maksimalan solarni prinos.

Energetski učinkovita tehnologija

Vakuumirane cijevi dvostruke stijenke solarnog kolektora, robusne su izvedbe i pouzdano podnose vremenske nepogode kao što su npr. oluje s tučom. U prostoru između staklenih stijenki cijevi je vakuum, čime je postignuta energetski učinkovita toplinska izolacija cijevi i smanjenje toplinskih gubitaka na minimum.

Raznovrsna mogućnost montaže

Bez obzira na mjesto montaže, na ravni ili kosi krov ili na pročelje zgrade, solarni kolektori Solar 8000 TV omogućavaju fleksibilnu realizaciju vaših potreba. S masom od samo 18 kg, ovi solarni kolektori instalaterima olakšavaju radove pripreme za montažu i transport na mjesto montaže.

Jednostavno projektiranje

Široko područje primjena i kompaktne dimenzije solarnih kolektora, instalaterima i stručnjacima za solarnu tehnologiju omogućavaju mnogo lakše projektiranje solarne instalacije.

Pošaljite upit

    Kategorija: Oznaka: