Dizalice topline zrak/voda Compress 3000 AWS

Jedan sustav za sve primjene

Bez obzira planirate li graditi novi ili modernizirati postojeći sustav grijanja, i želite uz svoj konvencionalni uređaj za grijanje dodati dizalicu topline, naša je nova Compress 3000 AWS odgovarajuća za kuće i za manje stambene zgrade.

Jednostavna za korištenje

S jasnim zaslonom i upravljanjem pomoću jednog gumba na sučelju Bosch HPC400, Compress 3000 AWS se može podesiti savršeno u skladu s vašim osobnim zahtjevima za grijanjem. Upravljačka jedinica sa stručnom pažnjom uklapa napredne, održive proizvođače topline u vaš sustav.

Prednost sustava

Kada je to potrebno, Compress 3000 AWS može se kombinirati s plinskim ili uljnim uređajem za grijanje, kao i s drugim izvorima obnovljive energije (fotonapon ili biomasa).

Grijanje i hlađenje – nema problema

Bosch Compress 3000 AWS je standardno na raspolaganju za grijanje i aktivno hlađenje. Zahvaljujući internoj pumpi, nema problema sa spajanjem kruga grijanja direktno niz tok. Integrirana visokoučinkovita pumpa, integrirani sigurnosni ventil, manometar i odzračnik na raspolaganju su za krug grijanja.

Unutra i vani

Compress 3000 AWS sadrži vanjsku i unutarnju jedinicu.Te su dvije jedinice povezane pomoću voda rashladnog sredstva. Novi sustav dizalice topline ima modulirajuću vanjsku jedinicu, tako da se učinak uvijek prilagođava potražnji sustava grijanja, a grijanje i topla voda uvijek su osigurani.

Pošaljite upit

    Kategorija: Oznaka: