Dizalice topline zrak/voda Compress 6000 AW

Energetski učinkovita u svakom detalju

Ovisno o potrebnoj razini toplinskog učinka, sve četiri verzije unutarnje jedinice prikladne su kao samostalan sustav za centralno grijanje i zagrijavanje potrošne vode. Unutarnje jedinice opremljene su električnim grijačem snage 9 kW, koji se aktivira stupnjevito prema potražnji i pruža djelotvornu podršku dizalici topline.

Potpuno automatsko grijanje i hlađenje

Iako Compress 6000 AW preuzima toplinsku energiju iz zraka, svejedno može zadovoljiti ukupnu toplinsku potražnju vašeg doma na troškovno povoljan i ekološki odgovoran način, čak i na niskim temperaturama do -20C.

Inovativna sve do zadnjeg detalja

Za razliku od konvencionalnih dizalica topline zrak-voda, Compress 6000 AW nikada ne zahtijeva odleđivanje kada vanjska temperatura nije manja od 5 C. Time su postignute velike uštede energije i dodatna korisnička pogodnost.

Jednostavna instalacija

Sa Compress 6000 AW ne štedite samo energiju, nego i radne sate. Uređaj se isporučuje u dva dijela, kako bi se vašem instalateru uštedjelo vrijeme. Dijelovi oplate su već uklonjeni. Nadalje, Compress 6000 AW je vrlo lagana. To ubrzava vrijeme instaliranja. Vanjska jedinica se jednostavno instalira na tlo, bez potrebe za posebnim priborom.

Pametno hlađenje vašeg doma

Tijekom vrućih dana, ovu inovativnu dizalicu topline možete koristiti i za hlađenje vašeg doma. Kako bi se spriječili preveliki gubici energije prilikom prebacivanja između funkcija tople vode i hlađenja, uobičajene dizalice topline zahtijevaju međuspremnik. Suprotno tome, Compress 6000 AW ima integrirani spremnik, pa vam neće biti potreban međuspremnik.

Kompaktnih dimenzija, tihi rad

Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama, zahtijeva vrlo malo prostora. EPP struktura čini je ne samo laganom, nego i izuzetno tihom. Štoviše, postoji “tih način rada” koji smanjuje radnu buku za dodatnih 3 dB(A). To čini Compress 6000 AW tišom od modernih perilica suđa.

Pošaljite upit

    Kategorija: Oznaka: